KEBABI AMSTERDAM

KEBABI AMSTERDAM Lekker en vers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebabi Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

12 sep 2022 om 9:56 Voor de prijs vond ik de kapsalon matig. Er zit geen sla bij de kapsalon. Bezorging bedroeg ongeveer 1,5 uur (!) De ervaring was dus niet voor herhaling vatbaar.
6 mei 2022 om 21:33 Het eten was ok, maar koud.
18 apr 2022 om 20:45 Heerlijk!
26 jul 2021 om 21:00 Kapsalon was erg lekker, ruime portie. IJs dat ik had besteld ontbrak alleen. En bezorging duurde dik een uur.
17 jun 2021 om 10:14 Lekker warm en snel Top
17 mei 2021 om 16:13 Heerlijk eten en echt flinke porties! Bestel wel vaker, en het valt nooit tegen. Had helaas een beetje een incompetente bezorger, dus naast het feit dat de bestelling sowieso wat langer duurde (etenstijd he, is niet erg) is ze 3x verkeerd gereden...
13 mrt 2021 om 23:09 Normally quite ok, but this was just very over cooked and even burned for some parts. Hardly able to chew some of the kebab.
26 jan 2021 om 21:17 We had 1 x the kebabi and 1 x the kebabi menu. Very unimpressive, the kebap did not taste like kebab at all, rather a version of what a Dutch person thinks a kebap is. No flavour, no spices. Just.. meh. Will not repeat, sorry.
2 jan 2021 om 0:05 Kapsalon op een eigen manier gemaakt. Heerlijk! Wel sla apart vragen (gedaan maar helaas niet gekregen) en deze sla mag iets gevarieerder
3 nov 2020 om 8:17 Delicious as all ways
22 okt 2020 om 7:31 I ordered the loaded waffle fries, but received normal fries. It might sound petty but the waffle fries were the reason I ordered. It was disappointing. I won’t order again, in case it happens again. It is expensive too.